ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Αβραάμ στο {TS}: «Να κάνουμε το Αντώνης Παπαδόπουλος έδρα μας» (video)

Αβραάμ στο {TS}: «Να κάνουμε το Αντώνης Παπαδόπουλος έδρα μας» (video)

Στην κάμερα του Themasports.com μίλησε με το πέρας του νικηφόρου αγώνα με τη Νέα Σαλαμίνα ο διεθνής Κύπριος ποδοσφαιριστής της ΑΕΛ, Ανδρέας Αβραάμ.

Αναλυτικά η μίνι – συνέντευξη του αριστεροπόδαρου άσου της Λεμεσιανής ομάδας:

Ανδρέα, μία ακόμη νίκη για την ΑΕΛ, 1-1 το ημίχρονο, 3-1 το τελικό αποτέλεσμα, ποιο το σχόλιο σου;

«Ένα πολύ σημαντικό παιχνίδι για εμάς.  Έπρεπε να κερδίσουμε για να συνεχίσουμε τις καλές εμφανίσεις και τα νικηφόρα αποτελέσματα.  Τα καταφέραμε και βλέπουμε τη συνέχεια με μεγαλύτερη αισιοδοξία.  Ήταν ένα καλό παιχνίδι για εμάς.  Εντάξει, το πρώτο ημίχρονο μπορεί να μην ήμασταν αυτοί που έπρεπε στις τελικές φάσεις για να σκοράρουμε.  Όμως, καταφέραμε στα τελευταία 25 λεπτά να επιβάλουμε ρυθμό καλό και να πετύχουμε δύο γκολ».

Τώρα μπροστά σας το ντέρμπι με την Ανόρθωση…

«Ένα πολύ σημαντικό ξανά παιχνίδι.  Όπως έχουμε πει βλέπουμε κάθε παιχνίδι διαφορετικά.  Η Ανόρθωση είναι μία καλή ομάδα.  Όμως, εμείς θα πρέπει να παρουσιαστούμε όπως πρέπει να παρουσιαστούμε.  Να αντιμετωπίσουμε αυτά που πρέπει να αντιμετωπίσουμε, για να πάρουμε το αποτέλεσμα που θέλουμε».

Θεωρείς ότι μετά το τέταρτο συνεχόμενο τρίποντο η ΑΕΛ έχει βρει τη σταθερότητα της;

«Για να είμαι ειλικρινής μετά τη διακοπή είχαμε έτσι λίγο το μυαλό μας ότι ίσως να μην είχε έρθει σε μια καλή περίοδο.  Όμως, σήμερα φανήκαμε αυτοί που έπρεπε να φανούμε και νομίζω είμαστε σε πάρα πολύ καλό στάδιο για τη συνέχεια».

Και ντέρμπι με την Ανόρθωση, ο κόσμος θα είναι εκεί;

«Ο κόσμος είναι πάντα δίπλα μας και τον ευχαριστούμε και τους καλούμε να έρθουν στη Λάρνακα για να κάνουμε το Αντώνης Παπαδόπουλος έδρα μας».

 

 

 

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Ρουσουνίδης στο «T»: Με θετικούς οιωνούς ξεκινά η ξενοδοχειακή σεζόν - Οι τιμές, η προέλευση και η πληρότητα πριν το Πάσχα

Ρουσουνίδης στο «T»: Με θετικούς οιωνούς ξεκινά η ξενοδοχειακή σεζόν - Οι τιμές, η προέλευση και η πληρότητα πριν το Πάσχα

Με θετικά μηνύματα ενόψει της καλοκαιρινής τουριστικής σεζόν, κινείται η ξενοδοχειακή βιομηχανία κατά την εορταστική περίοδο του Πάσχα, παρά τη μειωμένη σε σχέση με πέρσι προσέλευση τουριστών.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top